Showing results 3 to 6 of 6
Isolation and characterization of a novel antimicrobial peptide from Bufo bufo gargarizans = 한국산 두꺼비로부터 새로운 항균 펩타이드 분리와 그 특성 연구link Park, Chan-Bae; 박찬배; et al, 한국과학기술원, 1995 |
Purification and characterization of glutatathione S-transferase cloned from pseudomonas sp. DJ77 = Pseudomonas sp. DJ77에서 클로닝한 glutathione S-transferase의 분리 및 특성 규명link Chung, U-Hee; 정우희; et al, 한국과학기술원, 1995 |
Purification and N-terminal amino acid sequences analysis of 22 and 23kDa proteins from strawberry (fragaria x ananassa) seed = 딸기(Fragaria x ananassa) 종자의 22 kDa와 23 kDa 단백질들의 정제와 N-말단 아미노산 서열 분석link Yang, Seung-Chan; 양승찬; et al, 한국과학기술원, 1995 |
Thermus sp. GH-1으로부터 생산되는 열 안정성 D-hydantoinase의 정제 및 특성 연구 = Purification and characterization of thermostable D-hydantoinase from thermus sp. GH-1link 박주호; Park, Joo-Ho; et al, 한국과학기술원, 1995 |
Discover