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김치품질의 관능적 기술과 압축김치의 보존 = Organoleptic description of Kimchi quality and its preservation on a comperssed formlink 양재승; Yang, Jae-Seung; et al, 한국과학기술원, 1976 |
도루묵을 원료로한 한국식 국간장 제조 = Preparation of traditional Korean sauce using sandfishlink 이명로; Yi, Myong-No; et al, 한국과학기술원, 1976 |
명태육과 탈지 대두박을 이용한 된장 제조에 관한 연구 = Preparation of a soybean paste using alaska pollack flesh and defatted soybean flakelink 김수곤; Kim, Su-Kon; et al, 한국과학기술원, 1976 |
침지한 대두의 열처리에 의한 콩 비린내 생성 방지 = Prevention of beany off-flavor in soymilk by means of heat treatment of soaked soybeanslink 김병기; Kim, Byong-Ki; et al, 한국과학기술원, 1976 |
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