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(A) studies on the process optimization of penicillin fermentation = Penicillin 발효 공정의 최적화에 관한 연구link Lee, Jin-Seon; 이진선; et al, 한국과학기술원, 1977 |
Performance of enzyme reactor systems = 효소 반응기의 성능에 관한 연구link Kim, Yong-Jun; 김영준; et al, 한국과학기술원, 1977 |
Production of fructose by enzymatic process = 효소공정에 의한 후락토스 생성에 관한 논문link Paik, Sung-Won; 백성원; et al, 한국과학기술원, 1976 |
Production of glucose isomerase from streptomyces species : optimization of medium and enzymatic properties of glucose isomerase = 방선균으로부터 포도당 이성화 효소의 생산에 관하여link Han, Geum-Soo; 한금수; et al, 한국과학기술원, 1977 |
Studies on fermentation conditions for the production of penicillin G acylase by bacillis megaterium = Bacillis megaterium 의 Penicillin acylase 효소 생산을 위한 발효조건에 관한 연구link Kim, Kyung-Hoon; 김경훈; et al, 한국과학기술원, 1977 |
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