11 | 도루묵을 원료로한 한국식 국간장 제조 = Preparation of traditional Korean sauce using sandfishlink 이명로; Yi, Myong-No; 정종락; Jhung, Jong-Rak, 한국과학기술원, 1976 |
12 | Generation of reducing power in photosynthetic bacterial chromatophores = 광합성 미생물 chromatophore 에서의 reducing power 생성link Lee, Dong-Hee; 이동희; Lee, Hyun-Jae; 이현재, 한국과학기술원, 1979 |
13 | Studies on pyrocatechase from a soil bacterium = 박테리아 Pyrocatechase 의 특성 및 반응 기전에 관한 연구link Chung, Yeon-Bo; 정연보; Lee, Hyun-Jae; 이현재, 한국과학기술원, 1979 |
14 | 송아지 Rennet 대치를 위한 미생물응유효소 = Microbial milk-clotting enzyme as a replacer of calf-rennetlink 신현국; Shin, Hyun-Kook; 박무영; Pack, M.Y., 한국과학기술원, 1977 |
15 | 김치품질의 관능적 기술과 압축김치의 보존 = Organoleptic description of Kimchi quality and its preservation on a comperssed formlink 양재승; Yang, Jae-Seung; 정종락; Chung, Jong-Rak, 한국과학기술원, 1976 |
16 | Purification and characterization of glucose 6-phosphate dehydrogenase of leuconostoc mesenteroides = Leuconostoc mesenteroides 의 glucose 6-phosphate dehydrogenase 의 정제 및 효소 성질에 관한 연구link Choi, Yang-Do; 최양도; Byun, Si-Myung; Han, Moon-Hi; 변시명; 한문희, 한국과학기술원, 1978 |
17 | Gluconobacter melanogenus의 nicotinamide nucleotide independent polyol dehydrogenase 에 관한 연구 = Studies on the nicotinamide nucleotide independent polyol dehydrogenase from gluconobacter melanogenuslink 김강화; Kim, Kang-Hwa; 이현재; Lee, Hyun-Jae, 한국과학기술원, 1977 |
18 | 동결 및 동결건조시의 유산균 starter 의 생존도 증가를 위한 연구 = Improvement of lactic starter cell viability against freezing and lyophilizationlink 이상기; Lee, Sang-Ki; 박무영; Pack, Moo-Young, 한국과학기술원, 1977 |
19 | Studies on the cephalosporin C fermentation = Cephalosporic C 발효에 관한 연구link Lee, Kang-Man; 이강만; Ryu, D. Y.; 유두영, 한국과학기술원, 1978 |
20 | Partial purification, characterization and mechanism study of sulfhydryl oxidase from bovine skim milk = Bovine skim milk sulfhydryl oxidase 의 부분정제, 특성 및 효소 반응 메카니즘에 관한 연구link Chung, Gook-Hyun; 정국현; Lee, Hyun-Jae; 이현재, 한국과학기술원, 1979 |